torsdag den 28. marts 2013

Hindbærsnitter med et tvist



Påskens hindbærsnitter har fået et tvist af marcipan.

Hindbærsnitter (ca. 15-20 stk.)
  • 250 gr. hvedemel
  • 75 gr. revet marcipan
  • 1 tsk. bagepulver
  • 125 gr. smør
  • 125 gr. sukker
  • 1 æg
  • Hindbærmarmelade
Melet blandes med bagepulver, marcipan og sukker og smørret smuldres i. Dejen samles med ægget og hviler ½ time i køleskabet.

200 gr. hindbær koges med 100 gr. sukker i ca. 15 minutter til en tyk marmelade og køler af.


Dejen deles i 2, og hver del rulles tyndt ud (ca. ½ cm.). På den ene halvdel smøres hindbærmarmelade, og den anden halvdel lægges ovenpå. Kanten trykkes flad med en gaffel hele vejen rundt, så marmeladen ikke løber ud. Bager ca. 12 minutter ved 180 grader og skæres i firkanter, mens den er varm.
 
Pyntes med glasur og krymmel.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med kommentarer. Altid dejligt at vide, at der er nogen på den anden side af skærmen.