søndag den 16. januar 2011

Ikke helt perfekt

Jeg elsker at læse boligblade, bøger om indretning og famillieliv. Jeg bliver inspireret til kreative projekter og får stillet min nysgerrighed omkring, hvordan andre mennesker bor og lever.

Men nogle gange bliver det for meget. I mange af de hjem, man ser i bladene, er det ikke synligt, at der rent faktisk bor mennesker - endsige børn. Der er ingen ledninger over gulvet, bunker på skrivebordet eller umage sofapuder i sofaen. I børneværelserne er alt legetøj pakket væk i dekorative æsker og flettede kurve, og der er ingen plastikdimser, gamle kastanjer eller Anders And blade spredt ud på gulvet.

Ikke helt perfekt er en blog om mit almindelige familieliv i en bolig, hvor alt ikke ligner et ugeblad, og hvor mine projekter ikke altid lykkes.

Jeg prøver at huske kun at gøre ting, jeg selv synes er sjovt og ikke gøre noget fordi, jeg har set det i et blad og vil være lige sådan.

Velkommen ombord!!

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Glæder mig til at læse mere!!

  Men skift den gule farve ud :-) Jeg kan i hvert fald ikke læse det der står med gult... før jeg rammer det med musen. Så kan man.

  Kh
  T

  SvarSlet
 2. Kunne ikke være mere enig. Jeg selv har i den grad undret mig over, at køkkenener i ugebladene ALTID har plads til kogeø. Hvor mange af jer her på bloggen har plads til kogeø? Jeg spørger bare!

  SvarSlet

Kom gerne med kommentarer. Altid dejligt at vide, at der er nogen på den anden side af skærmen.