onsdag den 6. november 2013

Billedtæppe til Babette


Jeg er blevet faster - igen - til den sødeste lille pige. Med 2 dejlige drenge har jeg aldrig rigtig fået min trang til at sy pigetøj udlevet, så nu har jeg endelig en mulighed for at sy mere 'piget'. Jeg startede allerede, inden hun blev født med et billedtæppe, som hun kan ligge og kigge på.


Tæppets motiver er applikeret på et stykke lyseblåt stof. I bunden har jeg syet grønne bakker i babyfløjl fast med en tæt zig-zag i pink neon-tråd.De forskellige elementer er først strøget på med vliesofix, og derefter har jeg syet dem fast med synlige stikninger - enten på maskine eller i hånden med forskellige broderisting.


 

 
 

Da forsiden var færdig, syede jeg en stribet bagside på, og imellem for- og bagside forstærkede jeg tæppet med en tynd pladevat, som jeg stak fast rundt i kanten med en maskinstikning.


I toppen syede jeg desuden 3 stropper af kantebånd fast, så tæppet kan hænge. 
 
Vil du se mere applikation ,så kig med her: Applikation på tøj, Havetraktor i filt, Ugletæppe i patchwork eller Sommerstilleben.
 

4 kommentarer:

 1. Super Kat! Det ser meget fint ud! :-)

  SvarSlet
 2. Tak Vips! Det var sjovt at finde på - og hvis det ikke tog så lang tid, så startede jeg en produktion.

  SvarSlet
 3. Hold da op, en aften er gået. Jeg fandt din blog og blev nødt til at læse baglæns. For vildt, ville ønske jeg havde dit mod. Jeg er imponeret - godt gået!
  Du er fantastisk til, til at skrive og jeg synes næsten jeg kender dig, efter at have slugt din blog i aften.
  Vh Lis

  SvarSlet
 4. Kære Lis!

  Tusind tak for din søde kommentar. Det var varmer virkelig med sådan en dejlig besked.

  Bloggen er min legeplads, som jeg nyder, men nogen gange kan jeg da godt tænke, om der er andre, der læser med.' Så det er godt at vide, at det som jeg nyder at skrive også bliver nydt 'på den anden side' af skærmen :-)

  Mange hilsner fra Katrine

  SvarSlet

Kom gerne med kommentarer. Altid dejligt at vide, at der er nogen på den anden side af skærmen.