fredag den 4. april 2014

Hvad nu?

Dem af jer, som jævnligt følger min blog, ved, at jeg de seneste 3 år har været på lidt af en rejse. Det startede med, at jeg sagde mit job op og gav mig selv en udfordring. Bloggen her skulle være mig dagbog - min log om I vil - som skulle dokumentere processen frem mod at finde et nyt arbejdsliv.
 
Langsomt blev de skrevne dagbogsoptegnelser afløst mere og mere af billeder og konkrete DIY-projekter, mens jeg kredsede mig tættere ind på en 'mening med livet'.
 
Efter godt 1½ års tid var jeg klar til at tage et stort skridt i retning mod noget meget konkret, da jeg gik til optagelsesprøve på Tekstilformidleruddannelsen på Håndarbejdets Fremme - og kom ind! Det har indtil videre været to fantastiske år, hvor jeg er blevet udfordret ud i nye kroge og bekræftet i, at jeg i den grad er på rette hylde.
 
Efterhånden som jeg har fået mere og mere travlt, har bloggen her levet et stille liv lidt på sidelinjen. Jeg har flere gange overvejet, om jeg skulle lukke den helt ned, men jeg har nu besluttet, at den indtil videre overlever lidt endnu.
 
Bloggen startede som en måde at holde styr på mine mange overvejelser og erfaringer, og det har jeg lyst til, at den bliver igen. Jeg vil stadig dele mine projekter med jer, men det vil primært være af faglig karakter og med knap så mange DIY-projekter.

Jeg vil også i højere grad bruge bloggens
facebook-side med billeder og løbende opdateringer af, hvad jeg går og laver. Så gå ind og 'synes godt om' siden, hvis du fortsat vil følge med.  Om bloggen så overlever på den lange bane, eller om den bliver en del af et større projekt, må stå lidt hen i det uvisse. 
 
Men hæng på indtil videre - jeg glæder mig!!
 
P.S. Siden vi 'sås' sidst har jeg:
 
Været i praktik på Selskabet for Kirkelig Kunst
 
Design Rikke Salto


 
Syet en uldfrakke
 
Revers
 
Paspoleret lomme
 
Wienerlæg og spændetamp
 
Deltaget i tværmodulet Krop, rum og kreativitet på Hellerup Pædagogseminarium
 
 
Startet et nyt forløb op omkring krop og køn i moden
 
 
 
 
 
 
 
Samt lært 2 nye teknikker i broderi
 
Nedlagt syning
 
Rya
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med kommentarer. Altid dejligt at vide, at der er nogen på den anden side af skærmen.