lørdag den 19. januar 2013

Skønvirke - et kreativt pusterum


Dygtige og kreative Thea har åbnet sit eget værksted, hvor hun tilbyder alle mulige former for tekstilundervisning. Skønvirke hedder stedet, og i dag var der åbent værksted, hvor alle var velkomne med deres egne projekter til nogle timer rundt om det røde bord.


Det var første gang jeg besøgte stedet, så jeg havde en lille housewarming-gave med. Alle os som finder glæde i det kreative har én fælles last: vi samler på ting, så vi mangler altid opbevaring. Jeg har syet en pose af mit unika-print, hvor Thea kan gemme stofrester, garn, stikkepinde, bånd og bændler, eller hvad hun nu kan finde på.

Den består af en yder- og en inderpose, som er syet sammen foroven. Imellem de 2 lag har jeg syet en strop i, så den kan hænge på en knage, og så har jeg syet en stikning 2 cm. under overkanten, så det danner en løbegang til en snor af kantebånd.


I posens orange for gemte sig lidt sødt til kaffen. I min grund-opskrift på cupcakes havde jeg knust 3 store håndfulde makroner og tilsat en plade hakket mørk chokolade med mint og karamel.


Tak for en dejlig eftermiddag, hvor jeg kom i gang med et nyt tone-i-tone patchworkprojekt inspireret af sidste uges undervisning i farvelære på mit studie. Men  mere om det senere.

2 kommentarer:

Kom gerne med kommentarer. Altid dejligt at vide, at der er nogen på den anden side af skærmen.